fotoarts.pl - foto forum :: Zobacz temat - Do tych co się (i nie tylko) znaja na antykach;-)
forum fotoarts.pl
FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: Czat ( ) :: katalog stron foto

Do tych co się (i nie tylko) znaja na antykach;-)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - foto forum Strona Główna -> Fotografia tradycyjna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
black_misiek

Gość

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2003 7:37 pm    Temat postu: Do tych co się (i nie tylko) znaja na antykach;-) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jeszcze raz ja. Poradzono mi zebym wymienil baterie w Zenicie TTL n jakas o podobnym wolarzu, lecz spotkałem się z dwiema różnymi wersjami 1,5V i 5V. Co wy na to? Bo ja jush całkiem zgłupiałem, a za wszelką cenę chciałbym ten sprzęt odpalić;-) Niestety w isntrukcji nie doszukłem się voltarzu, a na orybinalnej baterii widnieje tylko symbol HD1560 firmy VINNIC....z góry wielki dżinks, kto woli to wielkie yo Wink
Powrót do góry
grabasz

Gość

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2003 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stara bateria miała kształt "grzybka" jeżeli można tak powiedzieć. wyglądała jak dwie monety sklejone ze sobą jedna trochę mniejsza od drugiej .poza tym w sklepie znajdziesz nowe pasujące do TTL -ki wygląda podobnie na wszelki wypadek weź ze sobą starą (mam na myśli baterię Laughing )i kup coś na jej wzór jak nie masz pewności to weż ze 2 rodzaje najbardziej podobnych.poza tym nie wiem co ci napisać chyba bo już raz o to pytałeś?
Powrót do góry
Rev

Moderator
Moderator

Pomocy: 54
Aparat: eos system

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2003 11:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno nie 5V... jesli juz to 1,5 jak wszedzie :)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - foto forum Strona Główna -> Fotografia tradycyjna Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

Skocz do: