fotoarts.pl - foto forum :: Zobacz temat - F 55, 300 V czy moze DYNAX 4
forum fotoarts.pl
FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: Czat ( ) :: katalog stron foto

F 55, 300 V czy moze DYNAX 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - foto forum Strona Główna -> Fotografia tradycyjna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cyprys

Gość

PostWysłany: Wto Lip 08, 2003 8:54 pm    Temat postu: F 55, 300 V czy moze DYNAX 4 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszytskich.
prosze o pomoc. Chcialbym kupic lustrzanke.Jedna z tych, ktore wymienilem w temacie maila. Nie wiem niestety czym mam sie zasugerowac. Musicie tez wiedziec ze jestem w 100 % amatorem. Na ktory sie zdecydowac nie majac zielonego pojecia o tych sprzetach.
dzieki za dobre rady.
pozdrawiam,cyprys Very Happy
Powrót do góry
ish

młodszy wyjadacz
młodszy wyjadacz

PostWysłany: Wto Lip 08, 2003 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakby nie patrzec wszyscy tutaj jestesmy amatorami, poza niektorymi wyjatkami;)

Koniecznie uparles sie na nowy sprzet?
jesli nie to ja, jak zwykle, polecam Canon EOS 50E (plus szklo)- cena mniej wiecej jak 300v z obiektywem

jesli potrzebujesz wiecej informacji wejdz pod

http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&inlang=pl&group=pl.rec.foto

i wpisz interesujacy Cie model aparatu

przeszukaj tez to forum- jest tutaj troche opinii o aparatach z tej polki Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
cyprys

Gość

PostWysłany: Wto Lip 08, 2003 9:54 pm    Temat postu: dzieki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie nie uparlem sie na nowy. zajrze na stronke.dzieki.
Powrót do góry
Incuba

Administrator

Pomocy: 42

PostWysłany: Sro Lip 09, 2003 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ish napisał:

i wpisz interesujacy Cie model aparatu

przeszukaj tez to forum- jest tutaj troche opinii o aparatach z tej polki Wink

Nieco kontrowersyjnych opiniach;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
krzysztofik

młody wyjadacz
młody wyjadacz

PostWysłany: Sro Lip 09, 2003 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dynax 4 ?? nie lepiej dołożyć trochę i kupić 5
a kupowanie używanego sprzętu wcale nie jest złym pomysłem
wiele osób tak robi, ja też
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
cyprys

Gość

PostWysłany: Sro Lip 09, 2003 1:59 pm    Temat postu: do krzysztofika Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za rade. Nie ukrywam dlaczego pytam wlasnie o te lustra. Cena 199 euro za kazdy. Cena wydaje mi sie stosowna.Dynax 5 tylko 50 drozszy. Jezeli dobrze rozumiem to zalecasz mi abym z tych trzech modeli skoncentrowal sie raczej na Minolcie?

pozdrawiam,cyprys
Powrót do góry
krzysztofik

młody wyjadacz
młody wyjadacz

PostWysłany: Sro Lip 09, 2003 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fotografuję minoltą i jestem z niej zadowolony, znajdziesz napewno mnóstwo ludzi którzy są zadowoleni ze swoich canonów, nikonów, pentaxów, itd. (kolejność przypadkowa) i będą mieli rację
twoja kasa i ty decydujesz
podejrzewam że w klasie amatorskiej lustrzanek AF liczy się tzw. pierwsze wrażenie, bo cena i osiągi są zbliżone
myślę natomiast że większe znaczenie ma cena i dostępność optyki o czym nie każdy pamięta, no chyba że mu wystarcza kitowy obiektyw Confused
z nowych korpusów wybrałbym albo minoltę 5 albo canona 300V
ze starszych minolt polecam 600 lub 700
życzę udanego zakupu, jaki model by to nie był
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
cyprys

Gość

PostWysłany: Sro Lip 09, 2003 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bradzo dziękuję!
Powrót do góry
Emo

stary wyjadacz
stary wyjadacz

Pomocy: 6
Aparat: "6 cali miedzy uszami "

PostWysłany: Wto Lip 22, 2003 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tych wszystkich to zdecydowanie minolta choć nie przepadam za tą marka ten aparacik jest rzeczywiście wykonany solidnie ja k na plastik i daje bardzoduże możliwości ...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - foto forum Strona Główna -> Fotografia tradycyjna Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

Skocz do: